Over Eriklima

Ons team

Sinds 1975 ben ik(Erik Kleinsmit) werkzaam in de installatietechniek. Ik ben eerste servicemonteur voor grote en kleine installaties. Ik ben gespecialiseerd in de koeltechniek (Airconditioning). Maar ook voor het onderhoud en service en het vervangen van CV ketels bent u bij mij op het juiste adres. Wij werken alleen met gediplomeerd en ervaren personeel !

Al meer dan 45 Jaar ervaring in de Installatietechniek

Eerste service
monteur

Allround vakkennis in de installatietechniek.

Gespecialiseerd in de koeltechniek / Airco’s

Vakkennis in de elektrotechniek

In het bezit van diverse vakdiploma’s.

Goede vakkennis met cv-ketels en Lucht-Water-Warmtepompen

Sinds 2015 – Stek / F Gassen gecertificeerd,

Bij Eriklima kunt u voor bijna alle werkzaamheden terecht die met de installatietechniek te maken hebben!

Voor meer informatie

Wat onze klanten van ons vinden..​.

Ik kwam afgelopen week in de kou te staan toen een deel van mijn cv-ketel ontplofde. De bedrijven die ik belde vertelde mij allemaal dat ze te druk waren en dat in verband met de kerstvakantie ik nog best een tijdje in de kou kan zitten.
Gelukkig kwam ik uiteindelijk terecht bij Eriklima die mijn cv-ketel diezelfde dag wel even wilde bekijken. Het bleek dat mijn cv-ketel niet goed geïnstalleerd was en ook niet meer te repareren was. De volgende dag konden ze al langs komen om een nieuwe cv-ketel te installeren.
Deze was zeer netjes en snel geïnstalleerd en ik ben er verschrikkelijk blij mee. Geweldige service!
-Thomas Hakkers
5/5
We hebben twee Mitsubishi elektric airco's door Eriklima laten plaatsen een in de woonkamer en een in de slaapkamer. Het is allemaal volgens afspraak gedaan erg netjes afgewerkt, en door een zeer vakkundige vakman geinstalleerd. We zijn erg te vreden.
-Leo Augustijn
5/5